Saturday, November 26, 2011

BiLa Da BuHsaN..

Assalamualaikum...

    MorniNg pagi ni sangat CEraH je..dan sangaT indaH aku rasa tapi Otak sanah Penuh dengan bermacam-macam fiKiran,,,,Assigment lum Buat ,,maLas Nak buat....mInggu depan nak midterm urmm maLas nak study agi perghh semuanya pun malas uhh....Tapi insyallah semuanya akan setteL uhhh....Malas Pun Kena juga study..kan haa,,,ItU memang priNsiP sanah...uhh...

    Blog Ni Lama da terabaI dan lama juga tak bertulis tentang hangout perghh semalam bukan main lagi seharian sanah enjoy maklumlah da lama sangat tak keluar g hangout oiii rindu pula urmm tapi keadaan masa tidak mengizinkan untuk bersuka ria buat masa sekarang ini ,,perlu fokus walaupun dalma keadaan yang main-main ehh....semalam actually tak plan nak hangout ni uhh,,,tapi coz kat uma tak ada air,.,perut pun kebulur nak minta di isi pe lagi g JUSCO THEN g MAYDIN ambik kau,,,,Cant waIt TunGGu OmbaK rIndU ehh sebenarNya....

UPs Muka beriadaHLah sanGat

OutINg YeaHH


WithOut Make-up

kaT studIo nak karOk...
     Da Puas hangout n beli barang-barang keperluan pa lagi balik uma ehh alhamdulillah balik uma da ada air ....yang terkejutnya semua kat uma da kua,,haa tension kot balik2 uma kosong haa,,,,kesempatan diambil untuk mandi dan bermesra dengan air adoi nya ter pun,,,ambik masa nak cuci baju perghh....kau pakej semua kena buat dalam masa yang sama ehh,,,multitasking la katakan,,,,,

     Tak cukup dengan itu ,,,penat tak hilang ada hati lagi nak jalan uhh,,,,nak g CT park urmm tengah jalan pula,,,hujan Bukan main  lagi redah je la dah macam video klip memory daun pisang ,,nasib bek tak ada daun pisang eh......Haa hujan2 pun redah je yang best hujan-hujan pun makan aiskrim cornetoo beb urmm yummy makin tembam la mak jemah ni,,,


EvenT dlm hujan makan aiskrim n bca surat khabar kan...


        Tak bis dengan tu dapat idea pula nak g karok malam tu haaa.... best giler seyh melalak sampai jam 2 am mana tak studio dah tak ada orang guna apa lagi ambik pelung yang terbuka dan jangan dilepaskan....bersama sahabat2 sanah Nia...salwa,,,,Faiz,,,n maryah,,,entah berapa lagu da kitaorang bantai nak karok malam tu yang penting kita enjoyyyyyyyyyyyyy..

P/S: Bestnya Cuti sendiri haaa......
Post a Comment