Saturday, September 24, 2011

Rasa DiRi TaK DihaRgai

Assalamualaikum.

    Ek baru nak update kan ehh sanah saja nak jenguk2 blog ni lama da tak bertaip dengan entry2 baru. So hari ini actually 1 je kelas yahoo ni yang suka tapi aktiviti tido je ehh macam biasa la kan tido sampai naik pening den hari ini...terutamanya dengan roomate ehhh..pening juga menaip pun masih lagi rasa pening2 ehhhh....

 Tetiba nak tulis pasal perasaan pula hari ini ehhh,,,,,,
Myb ini satu tekaan ja kot
or satu firasat atau juga
Terlalu banyak berfikir sehingga complicated 
di buatnya bukan pe sejak kebelakang ni
itu yang sanah rasa tauuuu.....

     Kenapa ek sanah rasa macam tak layak je nak berkawan dengan satu mahluk Allah ni,,sanah rasa macam sanah yang terhegeh-hegeh nak kawan dengan dia uhhh,,,,,tapi pelik dia kadang2 ok kadang xok dengan sanah entah la myb sanah belum kenal mahluk Allah dengan sepenuhnya kan mana tau dia memang da macam tu. Myb juga sanah terlalu mengikut perasaan uhh,,,,entahlah tapi apa yang penting sanah memang ikhlas berkawan dengan semua orang tak kiralah lelaki ke pompn ke,,,yang penting semua orang senang dengan sanah...


p/s": yeaH Rasa best pula aktiviti rewang untuk raya ni ehhhhhh nnt kan entry rewang n majlis raya sanah kat kolej ehhh,,,,

Post a Comment