Saturday, September 10, 2011

GoOD By SaBaH....

Assalamualaikum...

       Fulamak haiii ehh sorry blog ni terabai lagi siannya dia ehh..ermm banyak sanah baca entry sal raya uhh open house ermm sanah tak da lagi nanti2 lah ye ehh,,,apa pun musIm sekolah nak buka da ehhh mesti ramai yang mengeluh uhh termasuk lah sanah biasalah kan manusia nak balik tu yang buat rasa berat tu uhhh,,,maklumlah 3 bulan cuti penyakit2 pun semua terlekat kat badan..termasuk lah penyakit M ( Malas ).

       Beberapa hari yang lalu macam tak ada perasan je nak balik tetiba semalam rasa sedih pula nak tingalkan rumah uhhh..yang paling sedih tinggalkan parents ehh..mesti pas ni dowang sunyi lagi uhhh.. Its time to go back 2 second home uhhh..anyway Good bY sabah...I wiLL mis U mUaHH...

P/s: flight jam 9.45am dr KKIA N arrived 12.10pm Uhh KLIA ,,,
Post a Comment