Thursday, January 2, 2014

Kekuatan dan Kehebatan Untuk 2014

Assalamualaikum uolss


Alhamdulillah dah pun tahun 2014 dah masuk 2 hari dah pun. Good by to 2013 and say hai for 2014 bercerita tentang tahun baru sungguh banyak yang nak dikupas, but jom kita flash back dulu untuk 2013 okey.

2013
  • Tidak banyak perkara yang menakjukan yang berlaku untuk 2013 bagi sanah.
  • Dari segi spiritual alhamdulillah kemajuan dan memahami tentang islam itu bertambah.
  • Tahap kematangan pula just nice je haha ,, but sanah lebih faham  banyak benda dah.
  • First time jad pengundi yeahhh
  • Dapat tawaran kerja sebelum Konvo ,memang feeling yang awesome ,but akhirnya aku berhenti.( i've own reason why am resign )
  • Dapat bertemu sahabat2 geng baik yang dah lama sgt tak jumpa
  • Dapat berkonvo..







Bila bercakap tentang 2014 pula sanah berharap dapat kekuatan dan kehebatan in sha allah di samping memperbaiki diri dunia dan ukhrawi.. 

I wish n Hope for 2014

  • Mendapat pekerjaan yang stabil in sha allah aamiin.
  • Dapat melakukan aktiviti keagamaan ( join mn2 ngo klo ada yg tahu bole info sanah )
  • Dapat membantu family ( walaupn family sanah tak harap pun sanah bantu but Tanggjwb Kan)
  • Menjadi insan yang positif dan berkeyakinan.
  • mendapat ketenangan,kesejahteraan dan kesihatan terbaekk.. 
 " Ya Allah Engakau maha Mendengar di atas segala kesulitan hambamu aku Mohon Segalanya Dipermudahkan untuk aku urusan dunia dan ahkirat " aamiin 

Tq for reading my Keluhan rasa ehh,, tlg aaminnkan sekali ye ehh,, owh ye tlg la klik iklan sekali ehh tmbh rezeki tau ,, byyyyy
Post a Comment