Tuesday, December 24, 2013

My Big Day

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari 24.12.2013 da kan , Cepat masa berlalu banyak lagi impian tak termakbul in sha allah will be coming. Actually nak cerita pasai My Big day perghh mesti da fikir waaa kawin da urmm tak ada benda lain la tu haa , Sebenarnya My big day tu ialah Majlis konvokesyen sanah la Alhamdulillah setelah betarung 3 tahun untuk degree akhirnya ianya berakhir walaupun da berlalu pada 3.12.2013 baru nak buat entri kan , kau ado?? nak juga kan cerita kat blog ni mana tau tua2 nanti boleh flash back balik. Jom cuci mata gambar konvo kita yang tak seberapa ini cehhh,,,





Konvokesyen sanah diadakan kat sintok dah la sesi pagi pas subuh dah bertolak dari arau dari tempat penginapan ktorang , Tapi best lah konvokesyen kali ni kita sekali kan dengan Cuti-cuti malaysia kat utara  tu nanti kita cerita ok. Nak dijadikan ktorang datang lewat kat dewan sangat2 malunya tapi kita wat relaxx je hahha.. Ok jom cuci mata lagi dengan gambo malas den nak taip2 ni.
Antara corsemate yg sempat jumpa

BFF Forever..yang seorang da kawenn

# banyak lagi gambo den nak post tapi disebabkna beruk ni tak laju sangat terpaksa lah sanah berhenti di sini saja...cukup,,cukup suda...
Post a Comment