Tuesday, March 11, 2014

Wide shawl Kegemaranku

Assalamualaikum

Perkara pertama nak tanya is apa khabar? lama tak dengar berita kan terutamanya daripada pemilik blog ni, maklumlah malas nak mengupdate bila betul-betul rajin baru lah cik senah ni update. Cik senah sekarang nak cerita lah oiiiii jemah,timah semua.. tentang wide shawl yang tengah hits dipasaran sekarang ni. cik senah memang minat dengan wide shawl nak tau kenapa ye ehhh ,, First cik senah suka material kain wide shawl yang tak payah nak gosok okey,,, kedua labuh and ketiga cara mengayakan wide shawl tu pun cik senah suka ehhh,,




Post a Comment