Saturday, August 9, 2014

Kemunculan DiHari Raya

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya yeeee ,,, (yaaa ) Kemunculan dihari raya ya memang baru muncul pun . Disebabkan rasa bosan terjadilah entri tanpa dirancang ni,, Sanah memang macam tu pun Kalo benda tu dirancang pasti tak jadi tapi kalo langsung tak plan menjadii je selalu, Dah entri raya mesti lah bah maw cerita pasal hari raya kan Yupp my sabahan keluar ( Faham juga kan)????

To be Honest raya sanah tahun ni or tahun-tahun yang lepas tak semeriahnya adanya arwah ibu , Jujur sanah katakan rindu sangat dengan arwah mak.. kalau ada arwah Mak mesti meriah, pada masa yang sama dah lama sanah tak balik beraya kat kampung Halaman sanah SEMPORNA . Raya kat sana adalah raya yang terbest and meriah .Apa pun saya tetap bersyukur dengan setiap raya yang datang,

Sekarang ni Malas dah nak tulis yaa ,,, Just nak post gambar hope jadi hidangan penyedap mata , Keh2 ayat nak cangih manggih jak kan,, 

Anak buah tercintun 

Yeahh Itu Saya ngeh222

Dah tentu ni keluarga saya with Royal Blue theme


Banyak gambo nak post tapi disebabkan keadaan internet yang sangat tenat moh la kita beredar dulu ya, Akhirnya dapat juga tulis entri raya,, salam raya #kosongkong

Post a Comment