Tuesday, November 24, 2015

FIRST ENTRI

Assalamualaikum

Ya Allah lamanya dah tak tulis entri dalam blog ni . betulah orang kata masa stdudy dulu hari2 bole tulis blog, bila da keja ya ampun nak buka blog pun susah.. Tapi tetiba hari ni nak tulis something., cerita random je.. korang sekarang busy pasal apa?? sekarang nak musim cuti kan mesti musim khawin. Termasuk lah my BFF ya allah;;;;;; macam tak percaya


percutiaan di cameron tahun ni








Ramai cakap kami kembar entah lah  tang mana yang nak kembar tu..First time nak tahu dia nak khawin apa perasaan BFF urm?? First sedih kenpa sebab imagine pas ni dah tak boleh nak sama2 but after that fikir positive je ..ini yang terbaik untuk dia ehh..sekarang aku pula yang terover nak siapkn semua pasal kwin dia ni ehh tu la bff.. right...


Post a Comment