Monday, August 29, 2011

UcapaN Raya Khas BuaT Blogger.

Assalamualaikum....

    "yeah..yeah...esok nak raya " ingat lagi bila nak raya ayat inilah selalu sanah sebut ehh masa2 kecil bila nak raya so sweet memory tu yang best lagi bila bersama dengan kawan2 lari sana-sini pada malam raya tu,then kacau mak buat persiapan raya ehh bukannya nak tolong pun just nak meyemak je ehh..ok entry ni sanah nak tulis sempena nak raya ehh entry ni khas untuk blogger yang mana merupakan kawan2 sanah ehhh..

   Firstly thanks kepada semua blogger yang pernah membaca blog sanah ni n komen juga ok,,sanah nak minta maaf okey sekiranya ada penulisan sanah selama ini yang mengguris hati para blogger ( ada ke ??) ehhh ye la mana tahu sanah tak perasaan kan,,better kt awal2 minta maaf...sanah happy menjadi sebahagian blogger ni. sanah juga ingin mengucapakan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN kepada semua rakan2 kat Sahabat Blogger okey thanks juga coz always  selalu berkongsi kat page tu dan merepek2 ehh,..terutamnya kalau dah tak ada keja kan..Tahun ni tak ada sanah kirim kad raya n tak terima kad raya pun...tapi kad raya memang banyak da lama simpan tapi malas deh nak tulis ehh,,,so d sini sanah sertakan kad raya Home made ehhh dari sanah ok,,,Khas untuk kowang....


Kad RaYa ehh wpUn tak sebeapa Tp Ikhlas dr hatI sanah okey

Post a Comment