Friday, December 9, 2011

cEriTa

Assalamualaikum.

    Disaat ini petang urmm tetiba ada mood nak tulis kat blog ni,,,tuan punya blog malas nak update macam dulu ehh,,,cuaca petang ni ok but tetiba pula mendung perghh nak hujan lagi lah nampaknya mengundang kemalasan ehh..Oklah banyak sanah ketinggalan kan  cerita kat korang urm sekarang ni orang tengah demam ombak rindu ehhh,,sanah pun tak ketinggalan nak tengok cerita.tu first tengok dapat sit paling depan ambik kau terdongak pula tapi ombak rindu punya pasal layan je,,,,,,first tengok urmm tak dinafikan airmata ngalir kau jah,,,,sanah paling sedih bila part HARIS nak minta maaf kat IZZAH...emosi mak kan haaaaaa..........



   
Post a Comment