Friday, December 23, 2011

So SwEEt

AssaLamualikum....

      Oleh kerana tak boleh tido malam ni tetiba rajin bebeno pula nk update ,,,Tetiba pula ingat something yg sweet uhhh korang mesti da tau punya ka sal Video lamaran tunang untuk Dena tu Alah yang ini


     so ingat tak urmmm ala video ni da tersebar kat FB n tWitter urmmm first tengok terkelu sanah coz sweet sangat2 urmmm  DENA Ni tuan punya blog tu uhh....rasa bangga Pun ada coz sanah respect dena kerana kematangannya walauupun umur beliau 19 tahun, sanah respect keberanian beliau untuk mencuba sungguh pun ianya amat berisiko terutamanya bab pasangan hidup. Anyways dorang pun da selamat di Tunangkan,,hope both of u will have happy ending,,,,,

p/s : mud Nk Ada Tunang mcm en tunang Dena ni ehhh
Post a Comment