Thursday, December 22, 2011

HaPPy 22 YeaRs OLd

Assalamualaikum...

        HeLLo Urmm macam sunyi je blog ni haa,,,,,tau tak pa memang sangat2 sunyi dengan enytry2 terbaru coz tuan punya blog malas bebeno nak menulis. Urmm anyways hari ini merupakan hari merdeka yeahhhhhh coz semua dah seteL asiGmenT da Ok semUa da haNtar minGgu LalU laGi da siap then just harI ini UntUk preseNt ....Ok2 Bukan tu fOkus utama Ok ehh,,,hari ini nak update saL umo yang da meningkat.....

      20.12.2011 urmm merupakan tarikh keramat bagi diriku yang mana mencapai umur 22 tahun okeY ehhh urm macam tak sedar weii dulu masih kecik2 macam nak dewasa sekarang bila da dewasa nak pula nak jadi budak2 urmm,,,,cerita sal my birthday ni actually teringat kat uma maklumlah birthday tahun ni kat kampus pula kan,,,tak macam biasa yang mana family sambut uhh,,,,nak dijadikan cerita adalah 3 orang mahluk ni bersekongkol untuk membuat surprise birthday seriusly tak jangka pun dowang nak buat surprise uhhh,,,,siapa lagi kalo bukan geng rangers urmm......petang tu kebetulan saya tak ada kelas dowang tiga orang ni je la ada kelas tak sangka masa kelas tu dowang da plan da pulakk,,,,,,,

       Actually malam jam 12 tu sanah memang sibuk nak buat kerja la uhh,,,,nak buat soalan past year urmmm memang sanah langsung tak perasan pun yang dorang buat tu padahal yang c salwa ni ( roomate saya ) ber comunicate dengan 2 rangers ni nia n noy,,,,dengan mengunakan sms,,,tetiba time sanah nak buat kira-kira uhh boleh pula dorang bagi padam lampu ,,,tetiba naik bengang tapi dalam hati je haa,,,,ckap gak weii napa  tutup lampu ,,,tetiba buka pintu dowang nyanyi lagu birthday dan bawah kek urmm memang sangat2 terharu seyh,,,

     Anyways thanks to rangers sania,salwa n noy susah je korang kan kek tu sedap ehh,,,n pada kawan yang lain juga ehh,,pada yang wish juga thanks sangat2 urmm,,,,Hope bila umur da panjang ni hope sanagt akan menjadi insan yang matang dan mempunyai keimanan yang tinggi insyallah,,,,






Post a Comment