Sunday, September 16, 2012

KeBoriNgaN Yang teRaMat

AssaLamualaikUm...


            Pagi ahad yang cantik tapi sangat-sangat boring coz tak ada plan nak pergi mana-mana. Sms semua kawan tapi semuanya buzy dengan dunia masing " sorry tak dapat pergi " urm kadang -kadang sakit hati juga bila kawan baik kita yang dulunya always bersama kita dan bila setiap kali kita ajak jalan ada je alasan. ok nampak tak sanah tengah kecil hati dengan kawan sanah. Semenjak tempat praktikal kami berjauhan nak ajak dia jalan pun susah heran gak , kita orang pun praktikal gak tapi tak adalah sampai tak ada masa nak hangout ,hari ahad pun buzy la apa lah arghhhhhhhhhh....( geram yang teramat ) . Sanah faham kalau dia buzy sanah pun tak nak ganggu tapi kan yang peliknya setiap kali nak ajak jalan setiap kali alasan yang sama pelik la juga. Serezly sanah sangat -sangat terasa dan kecil hati pada saat ini. 

             Selama ini pun kalau dorang nak minta teman pergi ke mana-mana sanah tak pernah nak hampakan permintaan dorang , sanah ikut jer tapi dorang ? Haishhh sanah bukannya apa saat ini sanah betul2 sedih dengan sikap dorang ni. Myb sanah patut mengasingkan diri kot lepas ni tak payah nak ambil tahu pasal dorang myb itu lebih baik. 



Post a Comment