Thursday, August 29, 2013

Makeup neutral Look

Assalamualaikum

Hai Selamat Hari raya.. ok Faham Lambat wish kan Kat blog tapi kat FB da wish awal2 haa..So Tak benda nak share tapi sejak kebelakangan ni ,,sanah minat kepada makeup pula kalau da memang perempuan susah juga nak dipisahkan dengan makeup. Sejak kebelakangan ni rajin bebeno nak buka youtube Nak belajarr makeup... Banyak insiprasi sebenarnya makeup kat youtube tu. 

Ok panjang lebar kenyataan dan kata-kata so let us begin our session..

Ni toner yang sanah gunakan















Tara ni la sebelum dan selepas. 



Post a Comment