Sunday, October 27, 2013

Peach Inspiration Look

Assalamualaikum

Tetiba muncul satu entri pada bulan 10 ini ,,,ingat tak nak buat entri nak buat record la katakan NO ENTRI ON OCTOBER ehhh .. Ianya didorong oleh faktor line Berukband yang sangat laju mengalahkan cahaya kelajuannya. Done Part Pencerahan itu Balik kepada kerajinan pula , kerana sejak akhir-akhir ni suka tengok orang make-up tetiba rajin bebeno nak mencuba bah kunun , make-up ala2 ke"peach"an tu . Bahasa Tunggang langgang Sorry pencinta bahasa semua..

Sanah memang suka makeup yang ala2 peach gitu dalam sibuk-sibuk make-up sanah cuba cari inspirasi melalui en GOOGLE kita ya...


Sanah suka tengok make-up seperti model kat atas ni bagi sanah tak sarat tapi sangat cantik dan simpel tak payah nak berlayer2 macam kek lapis sarawak tu ye... So sanah pun cuba mengaplikasikan nak tengok tak?? macam lah ada orang nak jawab...


Sebelum



 


Tak nampak sangat peach tu coz sanah tak bagi tebal ya kawan-kawan , tapi overall bagi sanah make-up peach look ni sangat awesome dan sangat fleksibel bole bawah pakai pegi mana-mana je..pegi shopping ke, majlis ke "SIMPEL BUT NICE " tu yang best.

NotaKakiDanTangan: Nak sanah reviewkan Produk Korang sila Baca segmen review produk
Post a Comment