Wednesday, September 24, 2014

Entri Merapuh

Assalamualaikum

Actually rajin nak update tapi tak tahu nak update apa sebenarnya so akak nak merapuh je. Nak bagi nampaklah kita buat entri kan walaupun sodih nyah. Lately, tak banyak aktiviti in sha allah coming soon cerita pasal percutian dengan family , still dalam planing pun ehh,, Nak hebah satu dunia kau.. kau mampu?? . Lagi satu dah jarang letak gambar2 aktiviti cik sanah kat blog kenapa ya.. malas nak pindah gambar g lappy kesayangan ni , semua gambar kat handphone je,, rajin update kat Instagram je,, muka nak promote IG pula haa... cari je rsanah89 in sha allah korang jumpa lah instagram mek jemah ni,,walaupun tak femes macam noradanish . 

Kat instagram tu banyaklah korang boleh nampak muka mek jemah ni walaupun tak popular nak juga aku  promote. Hey apa ni kejap mek jemah, kejap sanah entah apa2 je la yang penting korang faham dengan apa yang sanah sampaikan. Pada masa yang sama sanah juga ada buat produk review ,actually baru lagi benda ni kalau korang nak mak jemah reviewkan just pergilah tengok contac kat Ig mak jemah tu yah.

Ok lah dah malas nak merapu tetiba angin kus-kus mari dah Entri merapuh yang mari,, Assalamualaikum.
Post a Comment