Saturday, October 13, 2012

Gathering Untuk Blogger Sabahan??

Assalamualaikum


( Sabahan Style )

       Laju je tangan nak taip pada malam ini,,tetiba dapat sudah saya idea ( sabahan speaking ), tetiba terfikir dan tertanya-tanya adakah blogger sabah ni buat gathering ya? kalau ada best juga kan, boleh juga kenal-kenal dengan bloger-bloger disabah ni, selama ni ,buat blog jak mahu juga sekali sekala berjumpa dengan blogger-blogger dari sabah ni, Hope ada juga yang terbaca ni entry dan dapat organise tu gathering kan, simple-simple gathering pun okey sudah bah tu, apa yang penting matlamat utama adalah kenal- kenal dengan blogger-blogger di sabah ni,

      Bah apa lagi marilah kita( bloger-bloger sabah) jumpa-jumpa kunun, Hope kamurang boleh juga respon ni entry bah supaya kita dapat tahu sama ada okey atau tidak kalau mahu buat gathering ni,Kalau saya ni okey sahaja bah yang penting ada orang atur on sahajak ehhh,,,,okey. Pada blogger semanjung yang tak faham apa yang sanah tulis ni silalah refer pada kamus sabahan anda maksud sanah kawan-kawan sabah ehh




L.O.V.E



Post a Comment