Wednesday, October 31, 2012

~ Ladies Night ~

Assalamualaikum

      Selamat pagi semua hari ini seperti yang sanah janjikan,,janji ke haa..kan sanah ada buat Preview Tentang Our Farewell so sekarang ni merupakan cerita sepenuhnya okey. Farewell ni actually jamuan untuk last day saya.salwa dan juga Lisa . Ideanya datang dari kawan kita orang Miss Sandra dia suggest nak buat farewell so kita orang pun accept la..Balik je keja petang tu siap-siap beli bahan-bahan untuk dimasak walaupun tak lah banyak tapi untuk memeriahkan majlis memang mencukupi.

         Tak dinafikan petang tu sanah memang pening migrin menyerang rasa cam tak best je tapi alhamdulillah lepas je solat maghrib sanah da okey. Sanah pergilah ke dapur untuk membantu kawa-kawan yang nak memasak kononya last-last sanah juga yang kena masak. persiapan berjalan dengan lancar ....



Post dengan baju kerja ek

Miss sandra potong tembikai

simple je nak masak
         Plan nak santai je tetiba pula datang idea nak kena guna dress pula dah ,,,habis satu rumah kelakabut nak cari baju la alahai memang masa tu kelam kabut gak la ,,mana nak kena dress then kena make up  upss haaa .Selesai je kita orang bersiap sesi yang amat melucukan adalah saat mengambil gambo yang memang riuh tak habis-habis ketawa nasib bek tak ada jiran sebelah  kalau tak gerenti perang punya .



























surprise kek from Lisa
       Lupa nak cerita lagi yang petang tu ada surprise masa nak makan dah tetiba kek keluar kak lisa sponser kek tau ( pada hal satu umo gak ) Tq lisa suriahani nak tau mana dia  yang pakai shawl tu dia lah lisa cantik kot dia putih ehh nak ngurat boleh still single lagi. Anyways thanks guys for all that you all do for us hopely we can see again in other time. opss lupa nak bagitahu semua ladies -ladies ni asal sabah ek dan merekalah kawan-kawan praktikal sanah ehh...by Assalamualaikum

Post a Comment