Tuesday, June 25, 2013

PictureBox Feling2 Cute

Assalamualaikum

Actually rasanya lama dah nak tulis pasal entri ni , tapi terlupa pula dek kerana rajin belek2 folder gambar sejak kebelakangan ni jumpalah gambar tersebut yang ala2 jepun gitu.  Masa dholu2 kan sanah pernah berangan-angan nak ambil gambar ala cute mute gitu, sekali jumpa picturebox tu memang tak nak lepaskan sanggup kuar duabelas hingget untuk picturebox je. Actually guna coin yang bersamaan Rm 12 . So masa first pergi tu sanah ambil gambar with my sahabat cik wawa kita la. First memang duorang ni excited macam-macam gaya dibuek nyo. 



Nak dijadikan cerita masa first pergi tu kitaorang guna yang picturebox White n black , Kat box tu memang feling modeling gitu dengan lightingnya uhhh memang feling mak jemah uoalsss. tapi yang tak best kat box ni dia terlebih edit so gambar pun macam dah gambar patung tapi sangat suka gak cantik gitu.


Kerana dek penangan gambar yang super duper cute so ambil keputusan datang lagi untuk mengambil gambar solo pula ngeh,, so yang kali kedua ni sanah try Picturebox yang kedua entah da lupa apa nama benda tu. Untuk result kali kedua ni pula rasa best sebabnya tak terlebih edit sangat nampak flawess gitu kan.So pada korang yang nak simpan kenangan2 persahabatan ke yang nak tampak cute mute so sanah suggest cuba la ambil gambo kat cute picturebox ni.


Proses pemilihan background
# Untuk pengetahuan korang actually sanah tak tahu pun apa nama sebenar natang ni main sedap je bagi nama picturebox kan haa. Da nampak macam kotak so letak je Picturebox bagi sedap je ehh..
Post a Comment