Sunday, June 9, 2013

Jarang Digunakan # Part Tudung #

Assalamualaikum..


Waaa baru nak menulis blog , sudah lama tak menaip sesuatu kat laman ini sungguh menyedihkan. Hai u oLss. Hari ini tetiba je nak menulis kan walaupun mood nak menulis amat kureng sikit maklumlah dah malas sangat. Tapi hari ini tetiba nak share sesuatu benda. Urm Korang Ladies2 kat sana mesti ada Barang yang jarang korang gunakan kan contohnya baju, shawl, kasut and banyak lagi. .

So do I ,, Dek kerana terlalu Rajin sanah cuba untuk membongkar wardrobe and mengemas kini semua koleksi-koleksi yang ada perghh ( macam la koleksi sangat) Rasa macam tak percaya banyaknya Harta-harta Koleksi yang sanah jarang gunakan . So bagi entri kali ini sanah nak share Part shawl or tudung itu.

Malas Nak Tulis Panjang sangat ,,, sila lah jamu mata dengan beberapa koleksi shawl yang jarang digunakan ehh. tetiba bila tengok balik shawl tu rasa nak pakai balik. Nampak tak Nafsuu perempuan Part2 macam gini.

Beberapa Koleksi Shawl ..Jarang Nak Guna.

Note : In sha Allah cooming soon Nak update Part Koleksi jarang guna # Baju #
Post a Comment