Monday, September 30, 2013

Review: Eyeliner From SILKYGIRL

Assalamualaikum

Seperti yang sanah janjikan sanah akan review produk so hari sanah nak review produk daripada silkygirl , iaitu dua produk yang fungsinya sama iaitu eyeliner. Sanah memang peminat setia siklygirl dari zaman sekolah menengah tapi masa tu tak ada bajet sangat nak beli alat-alat kosmetik ni, masa kat sekolah menengah tu sanah hanya mampu miliki dua barang daripada produk siklygirl iaitu Bedak compact dan  glossy ehh...

Okey habis part mengimbau masa lalu , so sanah nak tanya produk apa yang korang gunakan untuk eyeliner? ok2 jawap kat ruangan komen itu ok. Cerita pasal eyeliner sanah sebenarnya pengguna eyeliner daripada siklygirl iaitu " SIKLYGIRL Precision  Sharp " dan " SIKLYGIRL 20hr Perfect Stay"


Kedua-dua eyeliner ni memang sanah gunakan tetapi sanah LEBIH meyukai SIKLYGIRL Precision  Sharp Stay berbanding SIKLYGIRL 20hr Perfect Stay. Mungkin anda tertanya-tanya kenapa?


  • Senang nak lukis kat mata.
  • Senang nak cuci . ( x payah sental mata )
  • Senang nak control.

Berbanding dengan SIKLYGIRL 20hr Perfect Stay yang mana bagi sanah ianya susah sikit nak lukis kata mata coz tak nampak sharp dan kalau nak berjalan tu nak solat memang susah nak cuci kena guna makeup remover , Tetapi Kelebihanya adalah Tahan lama dan tak comot .



So korang boleh nampak perbezaannya di atas yang mana menampakan sharp kat mata kita lagi satu SIKLYGIRL 20hr Perfect Stay dibekalkan dengan penajam,,so sangat remeh thats why sanah lagi suka eyeliner berbentuk cecair senang kan... korang pula macam mana suka eyeliner jenis apa..pencil,gel or cecair? Jom kita shareing

Notakakidantangan: sesiapa yang nak sanah reviewkan produk sila baca SEGMEN REVIEW PRODUK





Post a Comment