Monday, February 13, 2012

ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum wbt

      Sekali lagi aku malas nak update ehh jangan marah ya. Hey apa cerita minggu ni ada cerita best tak nak share? Urm sanah tak yang interesting sangat kat kampung ni ,nak outing pun tak ada member, member semuanya pun tak balik kampung sedih coz sangat2 boring tanpa ada aktiviti duduk kat uma je macam anak dara nak tunggu kena pinang haa...Just Kidding,

      Okey entry sanah tulis coz sanah nak bersyukur "Alhamdulillah"  Thanks Allah coz akhirnya debaran sanah dah berakhir ehh ... Debaran apa tu ye ?? haaaa apa lagi kalau tak result dalam berapa minggu yan lepas otak asyik berfikir je ,risaulah and macam-macam ada. Akhirnya pada tarikh 9hb.2.2012 keputusan bagi UUM secara rasmi keluar perghh dah la masa tu sanah sakit tak ada mood pun nak chek. Bila nak chek pula urm ambik masa dari jam 2 sanah cuba buka portal jam 6 sanah baru le masuk Amazing..

      Keputusan memang tidak mengecewakan sanah just ada tak capai target bagi satu subjek but its ok sanah dah cuba sedaya upaya seperti sem-sem yang lepas result menunjukan peningkatan first buka portal tak percaya gak dapat keputusan macam tu coz sanah ni suka main-main and study pun last minit ( jangan nak ikut tau) But alhamdulillah sanah percaya jika kita ada usaha event last minit ke apa pasti akan ada hasilnya,,tapi ikut kemampuan Otak juga ok. BFF sanah semua pun dapat Good result yang bestnya semuanya kitaorang meningkat dari segi CGPA uhhh . Anyway Tak lama lagi sem 6 akan bermula dan Merupakan Last sem bagi sanah wish me Good Luck okey...Muahhhhhhhhhh...........Muahhhhhhhhhhhh..........


     
Post a Comment