Sunday, February 19, 2012

BiLa Rajin.....????

Assalamualaikum.

          Petang-petang ni agak bosan juga kat rumah tak ada aktiviti, Ok lah sempena nak berakhir cuti ni nak cerita la kat umah ni bila dah cik senah ni rajin buat pa ??? ce teka..ce teka okey lah alah tak ada benda lain nak dibuat adalah:

1. Main masak-masak



Keja hasil anak en mohd jul


Tara.....ehhh jemput makan ek
          Bila dah rajin bebeno tu apa lagi masak lah ,,tetiba pula teringat masa kecik2 dulu kan main masak guna daun ehh sekarang ni dah beso dah xle kena masak betul-betul yang oi,.kena praktis
haa kan da beso ,,,( mak mentua xnak nanti kikiki )
anyway gambo tu sanah masak mee bandung versi tak da telur ( Parents x nak letak telur)
pas ni rajin ke tak rajin kena ngadap Assigment ambik kau Last sem la katakan
Chayok.....chayokk sanah.
Post a Comment