Saturday, February 18, 2012

Cutiku Yang akan Berakhir..

Assalamualaikum...

        Erm 20.2.2012 pergh rasanya korang tahu tak tarikh tu tarikh apa? ce teka..ce teka haa.. Myb ada yang tahu ada yang tak kot. Pada tarikh tu lah akan berakhirnya cuti semua student terutamanya student IPTA or IPTS selama sebulan terperap kat uma bersama family tersayang. So ada 2 hari lagi korang da balik ek yang lain ?? yang naik flight macam sanah ni da beli tiket ke?? uhh mestilah da kan cuti dah nak berakhir tapi sanah balik 22.2 2012 ehh Jangan marah ye lect ehh bukan apa lagipun saja nak balik lambat-lambat coz sebelum ni tak pernah buat ( pergh alasan aku dengar kan le lect ak mampui ) Last sem la katakan saja nak tunjuk belang ok2 tak de2 itu part mengarut ok.

      Cuti yang tak lama berakhir urmm sepanjang cuti just sanah duk uma tak pergi mana2 pun uhh melainkan jalan2 untuk hilang tension dengan family salah satunya adalah Melantak bersama ( Makan bersama ) , Hari tu sanah teringin sangat nak makan PIZZA HUT urmm ngidam doh tetiba apa lagi namk iklan kat tV namboh la ngidamnya uhh ,,bukan pa sanah bgidam SPEGETI nyummy. Cakap la dengan ayah sanah nak makan pizza uhh Sekali hari rabu lalu ayah ajak keluar tak tahu pu nak pergi mana ,, sampai- sampai je terus parking kat PIzza Hut perghhh kau happy Giler anaknya seorang ni.

That My dad...Thanks pa coz penuhi permintaan sanah



Ni cik sanah yg punya haa




      Apa pun cuti nak berakhir Good Luck sanah for Last sem uhh doakan untuk sanah gak ok , Tak sabar naj jumpa member2 Power rangers and kawan-kawan kuliah yang lain urmm mesti banyak story mory ni, apa pun sampai je kat airport 22.2.2012 ni bukan kena balik bilik kena stay hingga kawan sanah lagi seorang sape tak kenal wawa...@salwa  urmm memang nguap je la keja nanti kat airport.
Post a Comment