Sunday, February 17, 2013

My Style Of Hijab

Assalamualaikum


           Selamat Petang Awak- awak semua, Ehh tetiba je nak panggil awak - awak kan. Petang ni kerana dek bosan dan  tak tahu nak buat apa, so sanah nak share kat korang semua about Hijab . Okey sekarang pelbagai fesyen hijab yang sangat kreatif dan sangatlah cantik dan tampak elegan kan dan pelbagai inspirasi yang boleh kita jadikan ikutan dalam kita berfesyen. Tak terkecuali juga sanah oleh itu beberapa gambar yang sanah upload yang untuk korang jadikan inspirasi ....

             Kebanyakkan fabrik hijab yang sanah gunakan dalam gambar tersebut menggunakan pashmina , so korang boleh lah mencuba menggunakan pashmina yang panjang . Dalam kita berfesyen pun , kita masih lagi mengikut syahriat untuk berhijab yang mana ianya menutup dada dan labuh ya akak- akak semua. diharap perkongsian ini dapat membuka mata kita yang mana walaupun ianya labuh tapi tetap masih lagi stailista..



# Opssss Oppa Ganyang Kau
           Inspirasi sanah datang daripada melihat fesyen-fesyen tudung sekarang yang tengah hot , antaranya melalui youtube , program fesyen di televesyen dan banyak lagi . Dalam ke empat-empat gambar diatas setiap satu sanah punya inspirasi tersendiri. Contohnya gambar pertama tu sanah nak  gambungkan  gaya Turban dan juga shawl yang tampak labuh , tetapi dalam menggunakan 1 pashmina saja. so hope perkongsian ini korang suka okey...Baiiiiii ....


Post a Comment