Monday, February 18, 2013

My Home Town ~ Home Sweet Home ~

Assalamualaikum

Hai Korang, Kerana bosan maka terkeluarlah idea nak tulis entri yang ringkas. Selama bergelar pengganggur terhormat ni, sanah banyak habiskan masa di rumah dan menghabiskan masa terlongok kat internet ni mana taknya nak cari kerja la katakan. Doakan sanah semoga rezeki sanah dipercepatkan aamiin. So nak cerita lah kat korang antara aktiviti kat kampung adalah makan, bersama family uh how sweet gitu. Malas nak berceloteh panjang ehehh.,,,nikmatilah keindahan alam  Okey ...Merapuh...





Ayah Tengah menjolok buah kelapa..Come on dad...



Teratak En Mohd Jul Sekeluarga Alhamdulillah Simple je

#  Bersyukur dengan apa yang kita ada, inshallah allah akan berikan kita dua kali ganda dengan apa yang   kita syukuran itu. Renung-renungkan Selamat beramal..#



Post a Comment