Friday, March 29, 2013

Date with my Girls

Assalamualaikum.

Salam jumaat uOlss..dek kerana cuti sekolah ni adalah masa sesuai untuk berjumpa dengan my girls yang sangat sy rindui. Imagine lama sangat kot tak jumpa semenjak da masing -masing masuk U tu dah lama sangat kita orang tak jumpa almost 2 years kot. Oleh kerana sekarang masing-masing ada kat kampung apa lagi plan la berjumpa. First time jumpa masing-masing rasa nak menjerit itulah keunikan kami bila lama tak jumpa dan bila jumpa nak saja bising dibuatnya dan orang sekeliling pun akan melihat telatah kami dengan penuh kehairanan . Perjumpaan Yang diplan oleh saya just nak lepak-lepak and share cerita-cerita kitaorang dan mengimbau masa sekolah kat SM CHUNG HWA TENOM dulu. 


Free hair tu nama dia Fyfyana Irdayu  n tengah tu Noraini



Mereka berdua ni yang menjadi sahabat outing sanah ,its fun bila lama tak jumpa then cerita pula tak habis-habis yang paling penting topic hot adalah Kahwin ambik kau bedah. Bila dah topik kahwin keluar masing-masing lah tak tahu jawapan , Lawak juga bila cerita dan kenangkan balik. Masa study dulu boleh la main-main kan sekarang da besar ni bila bincang pasal kahwin semuanya pun serius bangat deh. Apa pun memang best jumpa korang My BFF hope kita boleh berjumpa lagi.










Post a Comment