Saturday, February 5, 2011

jaLan2 n PhoToshOt

AssaLamualaikUm u aLLL

   yaH2 happY dpT jalan2 lg gelak2 semua,,,ehhh stop2 k semalan ktorg me n nia la g la jalan2 xtahu nak wat pa kat bilik so g la CT park kat sampai2 je sana rmi sgt2 org,,,kdg2 lucu gak ya la mn x gelak rmi prangai yg wat ktorg gelak dgn lelaki2 yg kuat mengusik pompn tp bkn ktorg k,,,ktorg duduk2 je n perhatikan org haa..sometym mmg ktorg kna usik gak tp wat mka tegang je spya namk garang haa 2 tips k supaya tak d ganggu k.

   sambil duduk kat taman 2 ktorg makan2 la sedap weii keropok lekor,chips yg wat sendri sedapp yummy n hrisan2 ayam goreng adoiii terliur mak......opss lupa nk snap pic la...bis je melantak ktorg bosan2 then ambl gambo2 haaa 2 pkara wajib k..ala ambl gambo ala2 odel gitu haaa ....k ni la hasilnya,,,

THANKSS 2 CIK NIA TKE THIS SHOOT I LOIKEEE

NI FAVT SHOOT SANAH NICE MIS NIA YG AMBIK EHH

likreeeeeeeeeeeeee

mIS NIA NICE POST

AGAIN MIS NIA AJAR POSTTT EHH

BAJET LAWA HAA

WHAT U WAITING GIRL???
   

         Banyak lagi sbnrnya gambo shoot ktor but nnt la ek upload ehh...owhh ya nk tya korg ni le tak???? haa korang rsa klo sanah masuk contest ok tak??? ejhhhh saja tanya haaa,,k papai u all enjoy u r lifek
Post a Comment