Thursday, February 17, 2011

Sanah jumpa Ct happy tym vS trOubLe

Assalamualaikum

   ellOO 15hb ermm bln 2 ermm da la hari yg amat happy bg sanah n in same time make me trouble.ayohhh copius ek dengan ayat sanah..yeahh tak apa sanah nak story yg mana dulu ya,,,korang nak yang mana happy ke atau yang part sakit hati 2???? cepat2 masa da tamat biar sanah yang tentukan ehh,,sanah nak cerita yang happy k,,, nak tahu tak ??? sanah jumpa sape kat jusco masa tu heliza, ,awal ashari or asraf muslim yg hensem giler 2... ehh semua 2 bukan artis yang sanah jumpa,,,sanah jumpa SITI NURHALIZA giler beb da la artis ni sanah minat giler kira macam fanatik gak lah dengan ct ermm mmg tak percaya juga just tak puas hati tak dapat nak ambil gambar dengan dia coz kena beli produk simply siti dulu..


luv u ct

sian ct ek

Add caption

datuk k pun de

sian tak dapat nak bergambo dgn ct gambo seorg2 je la

eh mybff pun xketinggalan gak\
      Dah bis cerita part happy sekarang sanah nak cerita part wat sakit hati sanah ermm dah la satu pompuan ni yang rasa diri dia bagus sangattegur kelakuan sanah masa kat libry ok sanah ngaku sanah buat salah ok,,,sanah terima je memang salah sanah tapi apa yang sanah tak puas hati adalah dia siap post kat fb mana tak begang weii kalo nak tegur ,,,tegurlah depan2 ini macam pe je,,pas tu sanah minta pendapat kawan sanah SAM da n dia nasihatkan sanah,,so sanah ambil keputusan nak berdepan so akhirnya dapat jumpa pompn 2 dan bincang elok2 semuanya settle dah uhh,,malas nak fikir la bende2 kecil ni wat den pening je...ehh k la nk out dlu k by salam

Post a Comment