Friday, February 18, 2011

owH ya..

Assalamualaikum..

   ermm nk tulis entry mereepeek ckit hari ini ....owh ya minggu banyak sangat terabai blog ni coz masa betul2 padat...owh ya alhamdulillah follower da bertambah yaa suka2 ,....walaupun xramai tapi ok lah ehh tapi tak da yang komen2 pun ermm ya la myb dorang just komen blogger2 yg femes je....uhh sian bunyi mcm mrjuk je haaa tak adalah ermm mayb ambil masa gak kann,,,,,,

   owh ya minggu ni sanah sangat2 tertekan coz rasa bosan sangat2 mana dengan keja berlambak denga karenah pensyarah yang amat2 tegas dengan keja uhh sakit otak sey,,,,,,,,,ermm bila lah nak ok ni,..sanah nak jalan2 ermm tapi duit tak ada haa coz ptptn lmbt sangat kua ermm...

  bengang sungguhh la minggu ni dengan konflik sakit doh.......haaa,,,,tiba2 je  kan haa klo da korang bca entry sanah  yg satu lg 2 mesti korang tahu pasal pe ermm tapi tak pe ,,,,just ignore it...small matter eh,..k dah2 nak merepek, wait entry sal team rangers ok ehh...wait n see,,saya akan perkenalkan korang dengan rangers team..
Post a Comment