Tuesday, February 1, 2011

ceiTera cuTI baRU cIna

Assalamualaikum...

    elLop cutI ...mcm best je bunyinya kan....sanah rsa mcm xbest je ya la korg2 soma balik kmpg sanah pla kan duk blik je la,,,,,seyezly bosan ...korg best dpt dgn famly ,,stakt ni aktvt sanah byk spend msa dgn jalan2 best gak tp erm?????(korg fkr sndri pe yg xbestnya k) actually tiba2 je mud sedih help..help..help me nk nagisssssssssss haaaa....

   sedih2 ni coz otak ni byk nk fkr uhh ptptn lum kua lg...sal stdy lg ni pkara yg amat membimbngkn sanah sejak kblkagan  ni uhh...entah pa yg susah sgt otak ni fkr mcm2 uhhh,,ermm sepekara lg sal blog sanah yg bru ni ermm sanah masihlg nk cri pembaharuan ermm.....mcm mn la nk tmbhkan followrzzzz ni,ehhh byk kan sanah tgh fkr haaa mgalahkan PM kt ceh2..

   pa pun dlm brapa hri ni walaupun hujan ktowg still le wat aktvt yg kt suka ermm iaitu jalan2 ehh,,,,,ya la dr duk kat blik mmg bosan gila lah duk terperap ermm....td sempat g tinaju2 kat pwgam erm something de yg mnarik je uh HOQ klo sanah xsilap la lakonan dr zul huzaimy nk tgk2 nnt k,,,insyallah k

   yeah nak minta idea dr blogger senior @ BLOGGER yg femes2 ni mcm mn nk wat blog kt menarik uhh....bestnya klo de blogger yg le share n mentor sanah kan ermm tp sanah sedar ianya ambl msa gak kan,,,oh ya sanah bru dpt tahu yg keadaan mesir begitu membimbangkan ermm...sanah tiba2 jd risau coz kwn sanah de study kat sana kat cairo yg mn kwsan yg plling teruk OMG hopely dia ok amin..kwn2 doakan kwn2 kt kat sna k...

   yeah back to the topic ehh,,,,korg mesti best cuti ni kann g melanc0ng ermm nk ikut ehhh.....ok la sanah ngantuk k enjoy our pic ehh






Post a Comment