Friday, February 4, 2011

MinGGu cuTIku,,

AssaLamamualaikum...

   Akhirnya dpt juga sanah menulis entry ni ..entah mengapa macam tulis entry sejak 2 menjak ni ehh....berat sungguh....actually plan nk tulis entry tp mesti xjadi coz sanah banyak blokwalking je ehh....yahh minggu cuti sanah banyak habiskan jalan2 kat shoping complex ehh jusco,la n mcm2 lagi la,,,,dari satu kedai hingga la ke satu kedai ermm ....ni la keja sanah n my bff salwa mmg xle duk diam kat blik ehh

giLa cap gamBO ehh



     aktvt boring2 is jalan2 n makan2 2 pkara wajib yg ktorg 2 org ni lakukan ehh....best gak tp 2 la maSA je la ktorg da msa pas ni mmg jarang la nk jalan2 mcm ni,,,,hbs je cuti keja2 len da menunggu eh,,, nk gto gak spnjg cuti malas nk buku ehhh entah la....kmalasan yg melanda dri bila da cuti2 ni,,

   Alhamdulillah sanah bersyukur sangat2 coz semalam msa sanah bka fb sanah da le chat dgn kwan kat mesir 2 ....dia kata dia selamat bersama kawan2 yg lain mmg lega la bila dia sendri yang hantarr chat dgn sanah ,,,dia gto yg dia kan balik n flight jam6 klmrn tak tahu sekarang ni da sampai ke tak dia 2...alhamulillah kerisauan sanah terhadap dia da berkurang just nak tunggu kbr dia da balik malaysia.sanah da anggap dia adik sanah so coz taht sanah risau 2..

yg baju biru 2 la omar k dia kwn sanah yg sanah maksudkan,,,,,

     kt doakan je agar dia selaamattt balik k aminn....let back to my story ermm skg sanah seorg kat blik my bff salwa 2 balik klmrn g sabah de emergency kes la ermm so sedey seorg rhhhh ,,b4 dia balik 2 ktorg smpat gak berjoli ehhh tgk2 ni


Post a Comment