Tuesday, May 1, 2012

~ AveNgeRs Time ~

Assalamualaikum.

                 Serba salah dibuatnya nak buat entry ni haa maklumlah baru nak muncul kan haa. Sorry2 ok baru nak update tetiba tak ada mood nak berblog dua bulan lalu. Sekarang ni sanah muncul dengan banyak story tapi entahlah dapat tak sanah nak cerita ni maklumlah da macam pekasam da cerita sanah ni haaa....2 bulan menyepi dalam dunia blog still buzy dengan life as a student ( finaL year student ) ehh. Ok tak nak berLeter panjang- panjang.

                 Marvels Avengers urm cam pernah dengar je ??? haa sekarang tengah hot kat panggung sedunia ( sedunia ke or malaysia ) entah yang penting sekarang memang demam marvels yang mana semua hero -hero berkumpul urmm pilihan mestulah " IRON MAN " hensem , kacak bergaya urmm pa lagi haa.nak dijadikan story nak tengok marvels ni banyak halangan yang perlu ditempuhi. First masa nak pergi totally memang tak ada space langsung untuk kita orang, first pergi memang hampa la wat muka sian jap ermm dengan harapan abang tu bagi seat haa tapi hampeh tetap tak do juga,

siaN tak daPat nak tgk,,,DapaT gamBo pun jadILah

LepaK duLu nak tUnggu LockoUt tak jadi nak naK tgk marvEl.

WiTh My BFf aRdiaN..PnaT nunGGu ek
              TaK dapat nak tengok marvel hari itu kitaorang decide tengok lockout urm syok juga tengok cerita itu kira berbaloi la juga kan ehh its ok tapi berazam nak tengok juga ehh cerita marvels ehhh.


 ~KeraNa Tak saBO ehh HarI isnIn KitaoRg pergI laGi kalI ni misi Kena berjaya ~


            YeaH akhirnya berjaya tak dapat Jam 9.10pm urm kitaorang cuba jam 11.10pm tak dapat juga seat sangat-sangat depan then yang last 12.10pm yeahhhhh happy ada juga perghh sungguh laku semua avengers ni haa.Oleh keraNa Tak ada keja lain nak Tunggu ni lah kerja 3 orang budak yang kemaruk dengan marvels ni ehh,,,kali ni tak pergi dengan ardian ehh ( tanpa pengetahuan dian kita orang pergi bertiga je )

aLways wiTh Bff,,Bf xder ka aww gedik kiki

Tak adO keja la hang ni,,,sanah..

GiLo bebeNo,,,gambo

Ni memang da xda keja org laiN tgh fiTTing sanah n sania mgedik dpn cernin..




           okey da habis edisi bergamno jom naik panggung ehh urm berdebar-bebar nak tengok marvels-marvels ni haa ayat aku bukan main lagi. Perghh memang tak dapat dinafikan terbaek superhero-superhero  amerika ini haa..lawak pula tengak Hulk Tu urmm nak gelak tengok dia jer uhh..habis jer tengok wayang jam 2,15am ambik kau haa,,Lagi pun cuti kan esok harI pekerja kikiki walaupun bukan pekerja.OkeY guys Harap korang sudi baca leteran sanah ni ehh,,,,,see u ,
Post a Comment