Tuesday, May 15, 2012

AkU DengaN KeBuzyaN ku dan juga akTivitiku

Assalamualaikum.

       Selamat pagi yeeap sanah buat entry lagi walaupun da jarang nak buat kan,,,dah tak cam dulu always je update blog ni urm sekarang ni nak cari masa, idea n whateverlah pun susah. Ok lah korang minggu lepas merupakan minggu yang buat sanah stress dengan assigment kena submit dengan presention lagi urmm sakit otak tau.. yang paling tak boleh lupa adalah tido sangat limited uhh...tido jam 4 pagi then kena bagun pagi pula tu pun kalo ada kelas pagi lah..so sangat2 buzy, uhhh,.,

       Minggu lalu gak sanah ada follow satu aktiviti iaitu program kesukarelaan yang mana bertempat dikelana resort seremban urm apa pun aktiviti kat sana sangat-sangat bermanfaat buat sanah lah , banyak info-info berkaitan kesukarelaan ini di dedahkan ,,aktiviti ni sebenarnya merupakan aktiviti anjran Institut sosial malaysia,, kehadiran bukan sahaja daripada kampus kitaorang tapi turut hadir pada hari itu adalah daripada mahasiswa Universiti Pertahanan Malaysia,

         Banyak pengalaman yang sanah pelajari berkaitan aktiviti kesukarelaan ni, sebenarnya nak buat aktiviti sukarela ni tak semestinya menggunakan duit yang banyak cukup dengan niat dan sedikit usaha insyallah pasti akan berjaya " ceh ambik kau ayat" sanah pun terpanggil menjadi seorang sukarel
Ni laH ahLi -ahLi panel

PosiNg dlU yer

SiLa abaiKan ehh

            even masa sanah sangat terhad sekarang ni , sanah nak kena fokus exam final tak lama lagi ,,ni lah exam kali terakhir di peringkat ni urm tetiba sedih pula pagi-pagi ni. Kita ke aktiviti lain pula ehh korang da tengok ke cerita nongkrok tu ?? mesti ada yang angguk mesti ada yang geleng kepala kan...Sanah dah tengok bagi sanah le tahan lawak dalam cerita tu,,habis satu panggung gelak,,sanah le bagi 3 star la kat movie ni..so pada sape yang tak tengok lagi pergilah tengok,,terutamnya yang tengah stress sangat tu,,,,tima kasehhh
Post a Comment