Monday, May 28, 2012

Its Hurt

Assalamualaikum

       Entry ni kali ni banyak akan melibatkan kesedihan yang melanda diri ini terutamanya dalam minggu lalu mungkin Allah ingin menguji diri ini, insyallah saya yakin diri ini pasti akan tabah dan kuat menghadapi semua yang berlaku. kenapa aku masih mengharap kat dia ek? kenapa hati ini masih lagi tak boleh padam nama dia? persoalan-persoalan,

       Memang tak dapat sanah nafikan sanah pernah jatuh cinta dan sayang kat dia tapi itu dulu , tapi bila cakap pasal dulu tu ok fine boleh terima tapi macam mana pula sekarang ni? memang susah nak bagi ttahu yang sanah memang tak ada perasaan langsung kat dia but perasaan itu pasti datang dan mengatakan i still love him that my heart said but my brain said its ok sanah let him go myb he is not for you.still confius anyaway sanah yakin Allah have a plan for me. tak dapat sanah katakan memang hati  sanah tengah merasakan kelukaan apabila mata ini melihat kemesraan korang bersama.

        Tak tahu lah kenapa sanah kena jelez banyak benda yang sanah tak pasti buat masa sekarang ni , sanah akan biarkan jela benda ni berlaku coz right now i need to fokus on my study ,,, exam around the coner uhh.  I am hurt but i still have allah that  make me strong,,,

Tears Make me caLm plezz


Post a Comment