Friday, May 18, 2012

Impian IngIn BerPhotOshOt

Assalamualaikum..

         Disebabkan malam ni kak sanah tak dapat nak tido kerana after migrib tadi kak sanah migrin then tertido sedor je kak sanah ni dan nk dekat jam 11 ehh,,,Malam ni tertiba rajin blogwalking urm nampak ramai yang ada koleksi gambo photoshot ( Gambo ala-ala model ) actually lama dah kak sanah nak berphotoshot ni tapi malu ehh lagipun kita tak ada kamera canggih cam korang kan pergh sian kak cenah ehhh,,, so nak gak pasang niat berphotoshot urmm bila lah nak tercapai kan ..ada tak yang sudi nak jemput kak sanah ( xda maknonyala) en ni kaku bila post ehhh,,,,,

tengok Je la

tersurpise ko kak sanah oiii

sangat2 kaku,,,,,perghhhhhhhhh
           Okey nampak kan den ni tak brapo nk pose ni ,,tapi ada niat gak nak wat gambo ala2 model tu ehh .. kak sanah kalau boleh nak sangat berphotoshut dengan blogger2 kat luar sana tu terutamanya blogger kat nogeri sembilan ni haa tu pun kalo ado sudi nak berphotoshut dengan den ni..haa so sape2 yang terbace la entry den ni jemput la den haaa ( muka blushing) kikikikik,,,Actually nak gak pose dengan seorang blogger emes pemes ni iaitu Nisa Kay ehh kalo dia terbaca entry ni urmm adakah beliau sudi berphotoshut dengan den ni ehh,,,,,

           Fuyooo sangat2 berimpian kak sanah bercerita malam ni sampai le pula lewat tido. Dah la den ada kuliah esok uhh Layan je la coleteh Kak sanah ni ok. sebenarnya malu gak taip entry ni  ehh ( gelak manja ). Apa pun kita masing -masing ada impian so tak salah kan nak bercerita pasal impian kita tu..its like me to write my dream in my online diary...so i need to stop write ok sambung keja ehh,,,muahhhhhhhhhhhhhh untuk pembaca entry ni,
Post a Comment