Wednesday, September 25, 2013

Blogger Filipina " Ana Victorina"

Assalamualaikum

Mungkin korang pelik dengan tajuk entri sanah kali ini bukan, untuk tidak membiarkan korang keliru,celaru dan migrin biarlah sanah memperjelaskannya okey. Berapa bulan lalu sanah banyak view youtube pasal make-up sehinggalah sanah berjumpa dengan satu channel yang bagi sanah sangat awesome iaitu channel daripada ANA VICTORINO. To be honest sanah memang sangat kagum dengan hasil makeup ana ni dah la umur beliau masih muda tapi sangat kreatif dan dalam bidang andam-mengandam ni ehh.. 

Ini salah satu Tutorial make-up yang cik ana buat yang sanah suka..simpell



Dalam view channel makeup ana ni sanah jumpa dengan link blog beliau wah dia pun blogger juga  so pada korang nak pergi blog cik ana ni Klik Sini. Blog cik ana ni banyak review pasal alat-alat makeup memang bestlah banyak info juga kita boleh dapat. Sanah dapat tau beliau merupakan seorang warga filipina dan masih  muda ,, tapi sanah tak sure sangat umur cik ana ni ok.




Ni antara makeup c ana ni buat ,,,kreatifkn.


Bagi korang yang nak belajar make-up tu korang boleh lah jenguk channel ana ni ianya banyak membantu terutamanya mereka yang baru berjinak-jinak nak make up kan. Lebih lanjut pergila blog beliau ok ehh , 

Notakakidantangan : sesiapa yang nak sanah reviewkan produk or blogshop/perniagaan online sila rujuk sini Segmen review Produk








Post a Comment