Friday, December 17, 2010

ByK haL PLa da....

AssaLamuaLaikum..
   harI nI bgn pGi2 je xde wt bnde laIn trus je g mNdI tHen waT haL pomPn2 La ...sebNrnya 2 harI yg LaLu batRY laptOp aK waT haL so xLe gna LptOp tPksa La gNa Pc kaT uma Ni....RndU gIler dGN lapTOp ksygaN aK eHH nI la gaJeT kedUa PlIng aK sYG ehh...cRita PYa cRita maK g pKn sO mInta La tLg bwH batRY laptOp nI nK Tgk pe yG rosaK sekaLI je smPI uMa mak kta tPksa TUkaR baRu batRY theN yg waT surprise aGi hRga batRy 2 RM250 adoII rsa MembaziR je pas 2 maK bebeL eHH kta "bg rOsaK laH lagI" haa wat xdGr je....entaH la nPa PLa la tIba2 batRY nI waT haL 2 harI yanG lalU ank Buah maiN gaMe c Baby La..pas 2 tIba2 je laptOP matI then bILa ak psg agI mlM batRY xmsUk ermm BncaNa La naManya ...eHhh aPa2 pUN saNaH rsa Gak bsaLah Ya Lah tPksa mak kua dUIt bYk ermm kLO La saNah bYK duIT xYah La maK yg bYrKn.....
Ni babY La,,,
Uhh rsa rndU pla dGn kwn2 yg lain tP aPa pUn masI nk enjoy kaT sabaH opss YUPp nk kabO nI (diaLeK tganU) ehh bIlo PuLok da nK wat reuNIon nI erMM kabO hr 2 bK wat 9Hb jadI ke tOk ni ehh,,,xsaBar nk kuMp blik student 6 ats eKo ni yG veRy noty2 some ehh....

tHis is mY classmate ehh



aLriGht i hve 2 gO eHh bYk lg nk TULIs tP da blaNK da eHH k c U nexT tyM k
InsYaLlah sanaH akn lwaT agI blog ni...
wasaLam





Post a Comment