Wednesday, December 15, 2010

eLLoo......

AssaLamuaLaikUm..


       fUh mcM Lama da xupdaTe bloG padaHaL brU bePe miNggU pun ehh,,,sO kli NI aSa ByK nk sHaRe n tULIs,,, ermm dR mn Nk staRT nI owH ya yG penTINg sanah nk gTo kaT sNI saNaH da MerdeKa 12.12.2010.Pd jaM 12pm ermm cntK nO 2 ehh.....happY sgt  msa 2 cOz bebaN da xde lg La bygkn smggU xckuPO tdow ,PenIng, N strez fuHHh mmG happY gIler la ......Nk d jadIkn cerIta hBs je exaM LasT paPer 2 KtowG da aDa Plan da sBnrnya nk smbUT uHH N sOma NI Plan saLwa ehh BygKn La dR 3shOpiNG komplex ktorG P jLn2,g meN bowlIng N shOping fuHH mmg pnaT tp xPa lgpN 2 la lasT rangers TeaM sPenT tYm togetheR ehh...
Msa MKn kaT kFc Tp sY n saL mkn Mcd ehh

CaP msa NIa CUba bJu ehh
Ni lah msa mena bowlIng ehh
gmbr msa kaT tesco eHH

   bis crIta saL merdeka sKG nK crIta saL bllIk saBaH fuHH gra excIted NK bLIk jam 3aM da bgN n Nk pRePare ehHH besT cOz bLIk sma2 dgn saLwa ehh....mmG ngntK msa PjLnan g airPoRT naIk bas Kmpus jLn rMi2 besT gak....miss thaT momenT 


kwN kULiaH yg bLIK saBah gak ehh



TeHH posT giler

sKG da kaT saBaH mmG besT la td Pg jLn2 dGn fmLY n smPT sHOpiNg sOmethIng eHH ......aPa pUn saNaH ttP RndU dGn ranGers teaM ermmm saLwa,nIa n noY rndU dGn geLak2 dowG msa bsama
 n mkN bsama N plNg pntG gossiP tyM eHH ....


                                        OK Lah nK oUt da wsaLaM 


Post a Comment