Sunday, December 19, 2010

mgarUT..layaN peRasaN...??

AssalamUalIkum
  haI wat sekaLiannya sY mnULis Lg ehh mLm nI mud xBePe OK ( saD) erM entaH La tIba2 Jew mUd 2 daTanG bkn pe mYb cOz Lyn laGU dadaLi band nI koT ehh xdew la ..mLm ni mmG rsa sediH rsa Nk naNgis tp aiR mTa xkUa jusT hatI nI yG teRamat sedIh,,,ermm
  seBnrnYa bKn pew sAat nI saNah rndU dgN teman2 rapaT sanah msa kat skOla mnengaH...genG asRama n BfF yg laIN seJaK masINg2 msUK iPT nI somaNya pUN mcM xdew Kbr jew ..YG plINg sanaH sediH IaLah bFF saNaH pLing rapaT sGT222 nOraiNI biLa saNah kOL dIa lgsG xjwB n xbls sMs...sanaH trTya2 npa eK kdg2 saNah xNk fkr soMa Bnda 2 kLO bLeh xnK pUN tP bLa da mcM NI saNah xle tHn,,,,dIa bYK brUbaH dia xmcM dlU lG...sY sGT rNdU noraINI yG dlU....Ya aLLaH Pa Yg le hMba NI wat?? TP seJaK dIa da ada BF dIa Lebih pntingKn bFnya ..bKnnya saNah cmburU tP sanaH xsKa prubaHnya,,,Msa kaT skOla dlU ktowG pna jaNji aKn salINg mlindungI,,antra saTU saMa laiN..n dIa Pna cKP bF xpntG pUn aPa YG pntIng psahabatn??  tP sOma 2 saNah da xNaMk da iTs make me saD ...Ya aLLah..NOraINI kLO la kO mdgR luaHan hatI kU aKU sGT syG ko mcM KaKak akU,,, i reallY miss oUr momenT ..hOpeY u wiLL happY wtH u bF( ya aLLaH aK xbdYa lg nK tuLIs) ermm saaT nI saNha reDa apa pUn brLakU tP saNaH jusT xlew THn ,,,,
nI La saaT plng manis aK n noraINi
NI Lah Bff aK eHh


Ni sHbat aK eH miYda mY bFF Too

ok laH saNaH hYa maMPu bdOa N bharaP aGar psaHaBtan KMi nI aKaN bkeKaln spT dlU amIn ..tLg jG dOakn saNah..

         kdG2 sanaH asa suNyI erM mcM mn eK le d ktaKn sunyI xde tmN istimewa eH,,,bKn sanah xnK tP sbnrnya saNah masih Lg takUt eH..bYk bnde La klo nk crIta..aDakah saNah tkUt utK bciNta?? erMM jwbnya ya ...eHH kdg2 takUt jG bKn aPa saNah da lalUi sakItnya bILa kT mciNtaI orG ni,,,kdg2 sanah brangaN2 ehH nK juMpa jejaKa mcm crIta kaT noveL 2 rOmtIK sGt2 haa pew la gataL PLa da...tP hakIkaTnya mmG ya saNah ingInkn wataK lelaLki dlm noveL sbGi contOh novel hauri hatIkU sanah sKa waTak lelaKi mcM 2 gentelmen eH,,n hormaT wanIta wpUn da konflIk ckIt,,,erM hOpely sape yg bca enTer kalI ni xLa fkr yG bKn2 saL saNah Pla ya ehH,,,,sanah jUst sKa kongsI pa yg saNah rsa jew ska @ xska 2 tPulg La dgN kowG...buat msa NI saNaH masiH lG siNGle N xtfkr naK da Bf eHh tp aPa pUN sanaH xle Nk anGkUh nk ckP sanaH NI xkan da Bf tP saNah seraHkn pd jOdoH jew,,,
     Haa mgarUT namKnYa aK mLm Ni ehH tP xpa yg pNtiNg saNaH da luahkN rsa hatI saNaH nI n sediKit sbnyak korG bole knL laH saPe sY sittI aSanah mOhd jUL ehh.....fuHH crita sanah mLm nI pNJg leabR sgt dr 1 paRt2 ke satU paRT eHH.....tP trus tRanG La saNah kataKn saNah sometYm jelez taU tGK orG leN bcoUPle2 ermm kDg2 nK jG mcM dorG tP msaYG saMa saNah rsa waS2 Uhhh pelIk KaN,,,,ada ORG kta saNah nI sgT pmILIh betUL keW trUtamanya baB2 psaNg ni?? beTUL kw??? eHH JwbnYa Ya TP taK jG.....jwPaN yg mgelirukan,,,,oK lets me exPlaiN  mmG ya saNah memiLih orgNya bKN aPa saNah pUN ManusIa aDa citarsa trsendrI xle Nk hiPokriT....Ya n TaK PULa saNaH xsemestINya memiLih sGt aPa yg pntiNg prinsip2 agaMa 2 perlU aDa Pd leLakI 2 ehHH,,,eHH oK2 LaH asyK crIta2 pNJg lebaR je sO sanah need stOP ehh  okk ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wsalam muaHHxx


Post a Comment