Sunday, December 26, 2010

SaNaH siTU saNa sINi eHH

AssaLamUalIkuM...

      sebeLum nk tuLis apa2 sanaH nK ucaPkan sLamt mYmbUt haRi NatAl kpD sOma Kwn2 sanah yG b"agaMa kristIaN. AcTUaLLy hR ni sedIh gak coz KaK n aNaK2 bUaH da BLik tganU asa suNyI je ,,MaKlumlaH mSa dowG aDa Uma nI xleKanG dGN bisiNg2 doRg 2 trUtamanYa anK buaH aK eh,, doRg verY swEEet wpUn saNaH bGanG coz tlalU manja hAA..
  
     RndU Pla NK tULis bLog entah sjaK KbLkngan saNah rsa Nk tULis je pa yg sanh ska kat blog ni ( erM bEst gak da bLog kan ehH mcM sakaI je_) haa,. sBNrnya saNah pUN da LOst da Pa Nk TUlis ni sbnrnya pdhaL td bYK dLm oTaK ni nak tuLis..Mn la Tak hiLg saNaH lYN fB n chaT PLa sO idea da hIlG xfOkus la kaTaKn........

   Sjak kblGkn nI byK sbnrnya saNah tgH fkR mGaLahkn PM pla da ....entah bYk sanh fkR saL msa dpN sanah,,stUdy,,,erMM resuLT yg baKal kua,,,pRaNgaI saNah yg bYk kna Ubah,,N kOnfLIK jIwa kah2 ayat,,,eNtaH fkraN msa Ni xsTabIL saNaH byk fkrkn psaL rslT ni actuallY Jelez jG tgK bdk2 pMr yg dpt stRaighT A trFkr nPa sY xle mcM dOwG ek??? pA klmaHan sY ?? soma 2 la yG brmaiN dlM otaK sanah..ermm saNaH sbnrnya seoRG yG sKa kcermlGan tP,,,,xtO la npa ,ssaNah yakIn sanh le cpaI klo saNah rJn TP nI taK saNah byK buanG Msa PD bnde2 YG xpnTG,,,,,kLO bOleH saNah NK btekaD nK baiKI poiNter sanh utK sem dpN ,,nK klo bOleh dpT A dlm bYK subJek,amIn lGpn sPe lG nK ubaH nasIb kT klO bKn drI kita.." Ya AllaH akU mOhoN kpD MU agaR akU d berI kcerMeRlangan dBgiTU jG dgn raKan2 KU yg laiN akU mOHOn aGar engakU slalU d sisIku dLm mjalanI hiduP sbGI studenT" aamIn...dOaKn jG saNaH..

   oK hOpelY saNah dpT brUbaH ok,,,,oK Bfore saNaH nK oUt eHH sanaH da selItkn gMbr msa2 Traakhr bsama anK buaH sanh eHH ,,,

adIK U sO cute ehh miss aKaK saNaH
trUtamanyA dgN mulut bechOk adIk
Post a Comment