Thursday, December 9, 2010

yeaH happY tym

aSSaLamuaLaikum

   haII erMM ni akHirnYa trLaksaNa daN dpT gaK bKa bLog uhh bLog Yg satU da Lpa pssword saNaH luPa sO ksiMpuLannYa saNah bKa La yg BrU eHh,,happY sgt akhrnYa dpT gak mnULis ehh,,,,,,hr NI pUN mY bFF saLwa ehh teLah bka aKUaN bLOG haPPy sGt2 ,,,,sO harI INi Nk crIta La my firsT daY tULis bLog eHH mcM skema Je bUnyinya Uh,,,,peRasan happY ada Coz akHirnYa saNh jd bLoggeR gaK mcM gadIs2 LaiN Kat luar le tULis Pa je tP,,,waLaUpun le tULis pe Je saNah TettaP peGanG paDa Prinsip sAnAh utK mJga sensitivitI orG laIn ,,,,Pa2 Pun hOpelY dGn bLog NI akaN bg ManfaaT kPd saNaH n sanah le bg sesuatU yg manFaaT uTK korG MuaHH<<<
Post a Comment