Tuesday, December 21, 2010

syUkuraLhamdULilaH

AssalamuaLaIkum..

        haII uPss akHirNya aK da GnaP uMur 21 tahUn mcM xpcya bLa da UMUr gnaP 21 tH nI eHh, mcM2 la oRg kaTa smPi bFf sy ckP Da Le mGUndI haa...ya akHirNya,,YaNg penTINg sY sgT bsyukur Kpd AllaH cOz bG sY hduP smPI ke Umur NI daN dpT mniKmatI hduP bsaMa oRg2 yG sy sYg trUtamanYa FamILy,,n kwN2,,brtHdaY kaLI nI syOK coZ bYk sgT oRG wIsH xkIra la kat yM kew,Fb N msJ keww..TahUN ni mYfmLy smBT mY brtHdY kcL2an  jew,,tP sYOk eH 2 la tanda dowG syG dgN sY ehh sdaP mkN kek coKlat yG mY mUm BeLi...thankss Ya 
suasana msa brthdy

yummY mY caKe coKlat
SempeNa brthdy 2 sbNrya aDa jG sedIHnya la ,,erMm bUkan aPa sY  sbnRnya waiTing someoNe WisH mY brThdY 2,,tP dia lgsG x wisH,,,,pd My brhdY 2 sediH sGt2 ..Tp td pgI dIa da wIsH la tP teTaP xsaMa Kan naMk sgT la McM xikHlas KaN ,,fuHh sedIh hatI ni hanYa tuHan jak yg tahU wPUn ianYa pkaRa kciL tP entaH la npa IanYA memBerI iMpaK yg bsaR pd sY hinGGa aiRmata NI jatUh fuYOO eh.. wOw naMknya aK da mlaNgkaU jauH dR tOpik ni ehh,,,tP aPa2 pUn sanaH tetaP nk crIta Jg ehh,..
     
      urMm ak rsa bnda Ni xperlU pUN aK nk sMpi nanGis tP entah la knpa aK jadI nangIs PdhaL org 2 bKn La ehem2 aK pUn ,,nI la aK mls Layn prasaN nI waT sakIt Jew.. sBnrNya aK sdaR saPe aK,,mYb aK jew yG lebih2 kaN dIa 2 Mn La lGsG ingaT aK ( eKK prasaN) haa...adOii mcM nK jaTUh je airmaTa ak ni..uHH reLax2 saNah....sLpas kjadIan iTU aK da sdaR da Yg aK xperlU lg nk thegeh2 nK ingaT dia2 aK perLU waKe uP n jGN nK malUkan drI nI,,pas NI aK mls da Nk laYan prasaN2 aK nI ,,aK haRap dia akan bhgIa dgN somebOdy uhh sdiH jeww..MMg pahIt tp smPI bIla aK nk jadI mcM nI..d sebabkn pkaRa nI la ak mls nK fkr2 saL cnta sakItnYa Ya aLLah..

    dLm sedIh2 pUN aKu masIH bsyKur coz org yG  aKu xharP nk wisH my birThdaY dIa La mruPaKan org yg KdUa wish mY brThdY kat hP ,,( first my Bff la ) ThaRu sGT bLa dIa wisH 2 wpUn orG 2 aK sKa TP dIa stILl lg inagT my birThdY sIaP miNta maaF lagI coz lambT wisH ..Msa 2 aK sgt2 bsyukur coz orG 2 sGt2 ingaT pd aK..Just ak je yG masiH laGI xdpT trima dIa,,,,enTah La Npa ,,aK mLs da nk cKP cOz ni soaL hatI ,,mN le paksa suKa2 orG kan....ermMm thanks cOz masiH ingaT sY wpUn adaKalanya sY wat2 xlaYn wak,,,,soRRy ya xda Niat pUN nK lUkaN hatI saPe..

     apa2 PUn ak perlU bsyUkur cOz sOmanya dLm keaDaan yg tkwaL lagi kan eHH,,,,sedIh 2 tetap sediH tapI ak xnak ianya smpi memBuatKn ak dowN,,saNaH tetap saNah seorg yg ceRIa wpUN hatInya d sakIti,,dIa tetaP enjoY dgN life dia eh..haraP dGn uMur 21 Ni iaNya aKaN mematangkaN fikiraN iNsyaLLah...aNywY saNah  UcaP trima kasIH sGt2 cOz wIsh brthdY saNah eK muaHxx sYg u aLL....

  

  
Post a Comment