Sunday, January 30, 2011

cuTI2 cinTa uPsss??

AssalamuaLaikum

    yEaH sTarT cutI happY ermm ...mcm lama xtULis entRY coz mggU ni bZ je dgn kuliah nk taiP pUn mcm xlarat weii,,,cuTi2 ni tahu rmi balik kmpg uHH jelez sgt soma kwn packing brg nak Blik kmPg uhh so cuti kali ni tpksa je la duk blIK.....aPa jalan ???ermm insyallah de ada plan nk jalan tp kna wat dlu soma keja yg byk ni ek....uhh,,,,asgmnt da menunggu tu xle nak tangguh2...

    cutI2 CINTA  just rekaan je haa actually main utama just nk gto n cerita sal cuti ehhh.......korg wat pe ek msa cuti ni ??? mesti best ya la korg soma dpt balik n jmpa fmly sanah cuti sem jr dpt balik erm sedey tau....spnjg minggu ni nk cerita walaupun bz dgn kulaih n aktvt tp sanah tetap enjoy dgn idup sanah n rangers teaM spnjg minggu ni je btk peristiwa brlaku...cthnya mcm duit kwn sanah kat atm hilg ...pembentangan sanah yg first uhh n byk lagi n yg pnting msa2 bgembira dgn kwn2 pun tetap de ehh,,,da namanya student ni jela msa kt le nk happy kan... psyrh kt pun ckp gitu ....

    sO sini de rangkumkan gambO2 sanah spnjG mggU ni eK ehhh enjoy2 this pic ,,,

ni msa sanah bowink kat blik so jln g mkn 

bis je mkn ktorg g tmn jln2

ni la tukg mabl gambo2 sanah

ni pun msa mkn gak ehhhh,,kat kFC

msa hr jumaat bis kuliah trus je g shoping kompleksssss
kwn belibrg kat kdi ni

seperti biasaa le

ehhh ni msa ktorg 2ngu bas tau ehh nk jln g tescoo

posiNG2 ehhh

ni just try2 je headband bru n inner bru cehh ni mka wthout make up bruknya
ada kukisah?? haa

yg HIjau 2 sanah pYa

sedaP n pedas gIlerrr 

msa mkn ni xhbs ermm syg tomyam ekk\


     2 la kisah2 sanah spnjg minggu ni uhhh mkn jln n kuliah ermmm syok2 kan.....hopely kowg pun enjoy u r all punya life kat kampus ni mcm sanah n kwn2 ehhh k sanah nk belah k take cre cyg2 ehh wsalam
Post a Comment