Thursday, March 3, 2011

keHILaNgaN Ku dI Blog

AssaLamUalIKum..

    fuyOO lama beB saNaH Tak tulis entry tgk statistik nuffang pun da makin menurun,,ermmm nak buat macam mana kan kalo da nama student so tak ada masa nak urus semua bende so,,,jalan terbaik buat benda penting dulu yeah,,,,owh bercakap berkaitan dengan kehilangan sanah di blog sebenarnya tak hilang ke mana pun..ada masih lagi aha kat sini just jarang nak urus blog kikiki..tambah2 pula lah sekarang bulan 3 ya..minggu midterm da nak start ermmm....entah terurus lagi tak blog ni nanti...

  yupss nak cerita lah kat u all sepanjang kehilangan sanah dalam dunia blog ni cehh,,,cehh ayat power gilak,,,haa ok2 sambung..sanah banyak habiskan masa dengan pelajaran,asgment n ONE more important adalah jalan2 n makan2 haa,,,itu benda wajib okey,,belajar2 juga tapi sebagai student kita pun kena rehat gak kan..betul tak readers2 ku eh,,,,,,ermm memang le dikatakan sepanjang minggu akan da sesi melepaskan tension ehh antara sanah n de geng rangers ni,,,upss bercakap berkaitan geng rangers ya..sanah nak minta maaf sangat2 coz hari tu janji nak tulis entry psal geng ni tapi tak jadi coz masing-masing da komitmen so nak buat photoshot ek...

  YUaP taK lama lagi nak midterm so hopely u all guy yang student tu jangan lupa pula nak study k...ek nasihat orang nampak...ok laH naK oUt dlU k enjoy ur life k.....

yUmmY cHicken rice shop..bUkan sekaadaR nasI ayam 



Raangers PiNk 

Ni mInumaN sAnH

aYam panGgaNg

sPonseR BY mYff saLwa TekIu deaR

lapO dah den ni

erMm sekali lagi perut den berbunyi

enJOy je La

Ni bUkaN sy PUnYa tUna sanwich 
Post a Comment