Monday, January 16, 2012

Aku Rindu Dia..

Assalamualaikum

       Alhamdulillah semuanya Paper sanah da lalui tinggal saTu lagi Finance II perghh hopely i can do it and answer aLL question amin. Nak kemas Bilk tak ada mood lagi td pagi baru je habis satu paper Reasearch Method alhamdulillah berkat belajar dapat jawab soalan dengan jayanya hopely it will get something ehhhh...

       After back from exam like usually lah kan T.I.D.O its normal right haaa wake up at 4 o clock..ptg td ambik kau haa,,,,coz i am late to sleep malam tadi la . That not main point here actually sanah memang rindu dengan seseorang saat ini.It suddenly after i am heared this song cheke dout ehhh

     
           Sukar by IIla Damia actually after heared her song Untukmu i found this song at youtube sanah just klik and try to hear its like "ermm ok juga" then suddenly " hati berkata : rindunya dengan dia,,rindu nak BerYm dengan dia,,rindunya nak celoteh kat mesej ". I dont want to mention any name here i afraid it will bring urmm Lu fikir la sendiri, It truely sanah sangat rindu dengan dia, right now semuanya dah berubah sanah da lost contact dengan dia but its ok myb it this is the best for me i accept it . I am faLL in love with Him??? No its just a feelIng as the fren-fren dear ehhh tak boleh lah nak lebih2 ok...

        Ya Allah Jadikan lah aku tabah dalam menghadapi apa pun cabaran dan halangan dalam hidup ini. Sesungguhnya aku berlindung kepadaMu daripada pelbagai godaan dan juga hasutan. Bimbinglah aku dalam menjalani kehidupan ini, bimbing aku dalam mengurus perasaan ini. Amin..
Post a Comment