Tuesday, January 10, 2012

Lagu Jiwang Korang layan tak???

Assalamualaikum.....

                  Night you alss event dah jam 12.00 kan. Tetiba sanah nak layan lagu jiwang malam ni teringat pula zaman-zaman 90 an kan ehh...terus terang sanah memang minat sangat dengan lagu-lagu jiwang ni bukan apa coz lirik dan melodi tu yang buat kita rasa syok , ditambah lagi dengan lirik yang jiwang perghh kalau masa putus cinta or terkenang c Dia mesti korang akan layan gak kan, Jangan nak tipu ek haa....Tapi sekarang susah nak jumpa lagu jiwang2 ni





       I know many out there still remember with this song right? sanah pun Tetiba change mood nak dengar lagu macam ni ,,,Kalau korang kata sanah jiwang and my answer "yes I am " ehh buat pa nak tipu kan kalau dah suka tu cakap je suka,,Korang ??  urmm 




Post a Comment