Saturday, January 21, 2012

WeLcOme To SaBah......GooD By Sem 5

Assalamualaikum.....

                 sungguh segar bila dah kat kampung halaman kan pergh akhirnya exam is OVER  ehhhhh Nampak tak mood kehappyan disitu siap Huruf beso lagi. Alhamdulillah Final da dilalui hanya Allah je tahu betap stress, tak cukup rehat dan arghh entah apa-apa lagi sempena minggu exam iaitu selama sebulan. stess kau tak gila tido jam 4pagi, ngadap buku nota ,,,,muka buku upss aa itu keja sampingan nak ilangkan stress ehh,,,, macam tu lah ceritanya sepanjang minggu exam tu sampai sekarang rasa penat.owling

               Alhamdulillah 20.1.2012 seperti yang dijanjikan sanah dah berpijak dibumi Sabah ini Home sWeet home Orang bilang ( slang Sabah sekejap). Penat tak terkira sangat2 penat bayangkan 19.1.2012 sanah habis exam jam 5.00 petang pas exam Kua menyambut kemerdekaan dan menemani member menggunakan Baucer ehh korang dapat tak??? , pas tu main bowling ambik kau dah la tak cukup tido n penat ada gak masa nak main bowlingkan. Bis je balik la ,,,sesampai kat bilik ada kerja yang perlu disetteLkan kemas bilik and packing barang its make tired. I need energy that time but sanah bangun gak nak kena kemas abang oii kalau tak alamat lain lah jadinya,,,,after kemas-kemas tu sanah Lapo nak turun bawah lah konon,,,,,turun bawah jumpa member g beli makanan then tettiba nak lepak cerita-cerita best pula mengenang kisah-kisah sem 5 n sem lalu-lalu nak gelak pun ado,,,sampai lah jam 12am baru sanah nak naik Bilik. Sampai bilik memang dah tak larat,,,,sanah terfikir nak tido tapi kalau sanah tido gerenti terlajak tak sedar pula nanti kang,,ambil keputusan tak tido nak tunggu jam 3am coz bas kampus hantar jam4.30 . Habiskan bermmuka buku sekejap.ehhh\

              Ponet then  masa itu hanya Allah je yang tahu sampai kat uma ni pun masih penat lagi terasa. Kat flight sanah tido,kat teksi nak balik ke rumah pun sanah tido then sampai ayah sanah ambik pun sanah tido kat kereta,,,sampai uma layan tV jap tetido gak sampai lah jam 7 malam baru nak bangun tu pun tak larat gak tu urmmm bayangkanlah penat tahap apalah yang sanah alami ni. Akhirnya mY sem 5 is over  sanah tak lupa the all memories especially with friends ,with my lect ehh and the alls. sem 5 ni sangat mencabar bagi sanah coz time is very short after that the all assgimnt juga menuntut masa yang cepat memang agak rushing ckit sem ni sampai banyak benda yang berlaku uhh,,tapi alhamdulillah sanah boleh lalui...


PercuTian ke GenTIng








FiRsT samPaI kaT KK
kat sanah Nak rangkumkan Kesemua memori yang sanah sempat snap ok For sem 5

p/s: ambOi lama sangat nak tunggu loading gambo ni adoii
Post a Comment