Monday, April 11, 2011

FinaLLy daPaT JUga saNaH kelUar

Assalamualaikum.

     Kebosanan yang sanah lalui akhirnya dapat sanah lalui dan akhirnya sanah dapat juga keluar alhamdulillah sedar tak sedar semua assigment dah siap ermm syukur sangat2. Memang susah selama menyiapkan assigment banyak sangat halangan. Cerita pasal outing erm macam biasalah bila keluar perkara utama adalah makan eh...hujung minggu ni sanah banyak habiskan masa dengan makan je haa...asal je keluar memang tak sah kalo tak makan...pas tu kegilaan yang kedua ialah wayang. First masa nak Pergi tengok wayang nak tengok cerita baru, tapi tak ada yang menarik perhatian kitaorang. Apa lagi tengok CUN for secound time la ehh....

    Tengok cerita CUN memang best coz lawak ada, sweet ada dan sedih pun ada yang penting ada REMY ISHAK i like him ehh ..tak sabar nak tunggu filem dia NURKASIH THE MOVIE ermm mesti best macam drama juga ehh... owh For Your Info shzy sam pun ada filem baru erm,,,selain KONGSI sanah da lupa tajuk filem tu tapi dia bergandingan dengan LISA SURIANI not bad filem tu genre ROMANTIK. So Tak sabar lagi nak serbu panggung bulan 5 ni coz banyak filem yang menARIK.

   Sepanjang masa merelez tension tu ada satu perkara lucu tau actually sanah and rangers team keluar makan kat Food court masa pergi memang banyak orang tau, kitaorang carilah meja dapat juga pastu sanah and salwa letak paparoti ni kat meja sebagai tanda yang meja tu ada orang pastu kita orang pergilah memilih makanan erm..habis je order makanan salwa terkejut masa tu sanah masi lagi kat kaunter. Salwa cakap yang paparoti orang kena buang oleh mamat2 bangla kurang asam..dah la sanah megidam bende tu tup2 kena buang ungat bapa hang ke yang beli senang2 je hang buang roti tu ,,,geram sanagt2 ermm. Sangat2 membuatkan annoying tau....





      Enjoy tetap enjoy tapi exam tak lama lagi ok sanah t au ramai dah yang start wat ulang kaji uhh apa-apa pun kita sama2 berdoa ok agar kita dapat lulus utnuk sem ni dengan cermerlang amin,.
Post a Comment