Thursday, April 14, 2011

Segmen Fesyen Bersama Rsanah ( BAJU KURUNG )

PART BAJU KURUNG

Assalamualaikum

   Okey hari ini sanah akan mulakan segmen yang sanah cadangkan kat korang ok. TOday kita kan cakap pasal fesyen baju kurung yang makin menjadi tren sekarang ni. Sekarang ni fesyen baju kurung yang menjadi kegilaan remaja adalah baju kurung ala2 kampung macam ni:
                                                    






      Sanah pun tak terlepas nak juga ada koleksi baju kurung ni. Actually baju kurung jenis ni sangat mudah di dapati dipasaran harga pun murah je tak la mahal sangat , sanah beli dengan harga RM50 sepasang murah je kan erm... baju kurung simple je tapi sangat ayu bila kita memakainya haaa...gelak2 sanah mendengar perkataan ayu itu. PENDAPAT KORANG PULA? okey baju ni pa yang sanah suka ialah ianya nampak cantik bila kita pakai tapi berhati juga la , coz kain baju kurung jenis ni sangat nipis silap2 boleh terkoyak pula. So jangan lasak2 sangat ok .

    Korang boleh gayakan baju ni sesuai ke mana2 majlis ok tapi ikut korang juga kan nak grand2 ke or simple macam baju kurung ni nampak simple je tapi nice juga bila d pakai ke majlis2 kenduri kahwin. Bagi student macam sanah boleh gak pakai g kuliah...sanah ak share la kat korang ada 1 story ni pasal baju ni....pada satu hari tu sanah dan rangers team pakai baju ni (sama baju la) ehh....pas tu da satu mamat tegur
kitaorang tanya " nak balik kampung ke"? erm memang nak terpecah perut la bila mamat cakap macam tu. Sampai sekarang kita bagi nama baju kurung tu BAJU KURUNG KAMPUNG haaa.....

   Okey setakat sini je la shareing caring kita ok pas ni kita sambung part lain pula ok ehh.....hopely reader kat sanah boleh sertai or komen2  pasal fesyen ni..korang le tulis entry dan bagi link pasal fesyen ni juga dari situ kita le shareing ermm tapi masa buat entry tu TULIS TAJUK SEGMEN FESYEN BERSAMA RSANAh ( BAJU KURUNG ) Ok.



Post a Comment